Βίοι παράλληλοι, μα συναισθήματα αμοιβαία | Μαρία Νάστου

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πως θα ήταν η ζωή σου, έπειτα από τη μέρα που θα γνώριζες το άτομο εκείνο, όπου όλα μαζί του θα έμοιαζαν σαν γιορτή και στη θέση του χειμώνα θα είχε έρθει η άνοιξη.

 
Όλα αυτά φυσικά θα μπορούσαν να συμβούν μόνο με την προϋπόθεση τα συναισθήματά σας να είναι αμοιβαία και δεν θα έπεφτες και πάλι στο γνωστό «τοίχο», στην «παγίδα» του να έχεις συναισθήματα για κάποιο άτομο που καλά – καλά δε σε θυμάται ή σε βλέπει φιλικά.

 
Αφού όμως τα ξεπέρασες όλα αυτά, περάσες από σαράντα κύματα, ανέβηκες το Γολγοθά σου,νίκησες σπουδαίους εχθρούς όπως το μυαλό και ο εγωισμός σου,ήρθε η μεγάλη στιγμή.
Η στιγμή όπου βρήκες τον Άνθρωπο σου και γνώρισες επιτέλους τη μαγεία του αμοιβαίου, τώρα πια έδεσες σε μια αγκαλιά και έλυσες το παζλ,η ζωή είναι εδώ και πάλι, για να σε δοκιμάσει.
Μία ωραία μέρα σου αλλάζει τα δεδομένα και σου θέτει νέα προβλήματα.

 
Από εκεί που είχες ένα χέρι να σε κρατάει σφιχτά από το σκοτάδι στο φως,έρχονται νέοι όροι στο παιχνίδι και παρά τα αμοιβαία συναισθήματα φτάνουμε σε βίους παράλληλους,όπως προβλέπεται από τις συνθήκες.

 
Εδώ είναι όμως και η πιο κρίσιμη και δυνατή στιγμή σου, δεν πρέπει ούτε λεπτό να διστάσετε με τον Άνθρωπο σου, πρέπει να μείνετε μαζί ενωμένοι ως το τέλος και να μην αφήσετε έρμαιο της τύχης την αγάπη σας,να παλέψετε με δράκους, όπως ο εγωισμός σας και να μην ξεχνάτε πως όλες οι μάχες κερδίζονται Μαζί και όχι χωριστά.

 
Έτσι οι παράλληλοι βίοι ενώνονται και το αμοιβαίο αποκτά νόημα ξανά!
Γιατί αμοιβαία συναισθήματα είναι αυτά που φαίνονται στα εύκολα μα κυρίως στα δύσκολα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s