Είδαμε: Diary of Dreams στο Gagarin | Ελλάδα Κράλλη

Στις 2 Μαρτίου είχαμε την χαρά για ακόμη μια φορά να απολαύσουμε άλλη μια συναυλία με τους πολυαγαπημένους Diary of Dreams. Φυσικά πήγα μαζί με την Μιλένα. Είχαμε πάει από τις εφτά έξω από τις πόρτες του Gagarin.

 
Η συναυλία είχε τέσσερα support. Οφείλω να ομολογήσω ότι τόσα πολλά δεν ήταν ανάγκη. Καταλαβαίνω την ανάγκη μικρότερων συγκροτημάτων να αναδειχτούν, αλλά στην προκειμένη τόσα δεν χρειάζονταν. Προσωπικά μόνο δυο μου άρεσαν. Οι iNsCissorS και οι Enemy of Reality. Ειδικά οι iNsCissorS μου έκαναν τρομερή εντύπωση με τον ambient ήχο τους και με την θεατρική παράσταση που υπήρχε στη σκηνή. Την τραγουδίστρια από τους Enemy of Reality την είχα ξανακούσει παλιά σε μια άλλη συναυλία που επίσης ήταν support σε μια άλλη μπάντα τότε. Η φωνή της για ακόμη μια φορά με μάγεψε και μου έφερε ανατριχίλα.

 

diadyofdremas-cover

 
Όταν τελείωσε και το τέταρτο support αναμέναμε με την Μιλένα να βγουν οι Diary και φυσικά ο αγαπημένος μας ο Adrian. Κάναμε σαν παλαβές μιας και ήμασταν κέντρο στο κάγκελο και τον βλέπαμε ακριβώς μπροστά μας. Δεν θυμάμαι πόσες φορές μας έπιασε το χέρι και πόσο είχαμε πωρωθεί με τα κομμάτια που ακούσαμε. Υπήρξε μια στιγμή που τραγούδησε το She and her darkness και μας είχαν πιάσει τα κλάματα. Υπάρχει έστω μισό βίντεο που ακούγεται το δικό μου κλάμα που τραγουδάω λίγο φάλτσα λόγω αυτού. Μου θύμισε παρελθοντικές καταστάσεις, όπως πιστεύω και στη Μιλένα.

 

015fDiaryDr_frontpage

 
Κάτι που μας πείραξε αρκετά ήταν που η διοργάνωση δεν τήρησε το σωστό ωράριο με το πότε θα βγει η κάθε μπάντα και έτσι αναγκαστήκαμε να φύγουμε είκοσι λεπτά νωρίτερα από το μαγαζί. Αφήσαμε τους Diary πριν τελειώσουν. Αυτό έγινε επειδή δεν θα προλαβαίναμε τα μέσα. Δεν μας πτόησε όμως αυτό και χαρήκαμε τους Diary όσο τους ακούσαμε. Απλά μακάρι την επόμενη φορά να γίνει Παρασκευή ή Σάββατο για να τους απολαύσουμε μέχρι το τέλος όπως τότε το 2014.
Θα ήθελα να προσθέσω τελειώνοντας ότι σε επόμενο live τους θα ήθελα να ακούσω και κάποια άλλα κομμάτια τους που είναι σημαντικά για μένα όπως και το Sin Skinner και το House of Odds. Μπορεί να είναι και άλλα, μα μέχρι τότε θα δείξει!

Φωτογραφίες: Rocking.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s