Pumpkin Overnight Oats | Δάφνη Σπανού

Γειά σε όλους με ακόμη μία λαχταριστή και εποχιακή συνταγούλα κρέμας-βρώμης. Γιατί εποχιακή; Το κύριο συστατικό είναι ο πουρές κολοκύθας. Θα έλεγα πως η γεύση της συγκεκριμένης κρέμας μοιάζει με φθινοπωρινό γλύκισμα, παρά με ένα τυπικό πρωινό και σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε!

Έμπνευση συνταγής από: http://www.flavourandsavour.com/creamy-pumpkin-pie-overnight-oats/

Picture

Picture

Τι έβαλα μέσα (για την κρέμα) :

  • 1/4 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 2% (χρησιμοποίησε μη γαλακτοκομικό προϊόν αν θέλεις)
  • 1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου/γάλα σόγιας κλπ.
  • 1/4 κούπα πουρέ κολοκύθας (δες πώς να φτιάξεις το δικό σου πουρέ εδώ)
  • 1 κ.σ μέλι
  • 1 στικ βανίλιας ή 1/2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 κούπα βρώμη
  • 1 κ.σ σπόρους τσία
  • κανέλα, λίγο τζίντζερ/μπούκοβο/μοσχοκάρυδο (ό,τι συνδιασμός σου αρέσει)
Σέρβιρα με: καρύδια, κάσιους, αποξηραμένα σύκα, σταφίδα σουλτανίνα
Πρόσθεσε τα αγαπημένα σου υλικά και απογειώσε τη γεύση της κρέμας!
Πώς: Ανακάτεψε από το βράδυ τα υλικά για την κρέμα και αποθήκευσε σε ένα αεροστεγές δοχείο/ποτήρι/μπολ στο ψυγείο. Το πρωί πρόσθεσε ό,τι σου αρέσει και καλή σου όρεξη!
Picture

Picture

Picture

Picture

Picture
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s